Zoeken met metaaldetector

 • Ruim aanbod detectors
 • Ook gouddetectors
 • Bieden ook occasions

Metaal of verloren voorwerpen zoeken met een metaaldetector is nog niet zo makkelijk. Allereerst is het belangrijk dat u de juiste metaaldetector koopt en voorzien bent van de juiste accessoires. Vervolgens moet u met uw metaaldetector in de juiste gebieden zoeken. Gelukkig is Zuid Holland Metaaldetectors van alle markten thuis en helpen we u graag aan de beste materialen. Ook geven we alle informatie die u nodig heeft over het zoeken met een metaaldetector.

Ga naar de webshop

In de juiste gebieden zoeken met een metaaldetector

De beste gebieden waar u met een metaaldetector naar voorwerpen kunt zoeken zijn: akkers, oude parken, bossen, de stort, baggerdepots, bouwterreinen en het strand. Op het moment dat er op een plek veel menselijke activiteit is geweest in het verleden, heeft u een betere kans om iets te vinden als u aan het zoeken bent met een metaaldetector. Als u met een metaaldetector deze gebieden aan het afstruinen bent, let dan wel op! Op bouwterreinen en baggerdepots heeft u namelijk kans dat er drijfzand of modder ligt, waardoor u kunt wegzakken. Deze gebieden zijn ook goed geschikt om natuurlijke goudnuggets op te sporen met onze gouddetectors. Wie weet vindt u wel iets waardevols!


 1. Occasion EQUINOX 800 bijna niet gebruikt
  Occasion EQUINOX 800 bijna niet gebruikt
  Rating:
  0%
  € 750,00
 2. Occasion Garrett AT GOLD bijna nieuw!
  Occasion Garrett AT GOLD bijna nieuw!
  Rating:
  0%
  € 595,00
 3. Treasure Hunting Magazine november 2021
  Treasure Hunting Magazine november 2021
  Rating:
  0%
  € 7,95
 4. Minelab FBS schijf t.b.v. SAFARI/ E-TRACK/ EXPLORE
  Minelab FBS schijf t.b.v. SAFARI/ E-TRACK/ EXPLORE
  Rating:
  0%
  € 95,00

Items 1 tot 5 van 25 totaal


Speur de akkers af met uw detector

Wilt u graag metaal of goud opsporen met een metaaldetector? Neem uw metaaldetector dan mee naar de juiste gebieden en ga aan de slag! Als u er graag een familie-uitje van maakt, verkopen wij ook metaaldetectors voor kinderen. Zo kunnen jullie samen de wilde bossen en woeste stranden afgaan en de mooiste voorwerpen opspeuren. In onze webshop koopt u de mooiste metaaldetectors en de goede tas voor uw uitrusting. Bestel nu alles wat u nodig heeft. Heeft u vragen over onze producten? Neem dan contact met ons op via 06-11807694 of mail naar info@zuidhollandmetaaldetectors.nl.