• XP OPLAAD KLEM XP Deus schotel, Laad de schijf op, metaaldetector
XP Deus Klem

€12,50

Incl. btw
Artikelnummer: XD 1483
Product title: OPLAAD KLEM XP Deus schotel, Laad de schijf op, metaaldetector
Merk: XP

OPLAADKNIJPER WAARMEE JE DE ZOEKSCHIJF VAN DE XP DEUS KUNT OPLADEN.

Nieuwe is de oplaad klem uitvoering met zwaardere stiften

Deze zwarte kunststof knijper wordt standaard geleverd bij de XP Deus. Echter wanneer je gebruik maakt van een autolader of een noodlader moet je niet vergeten de zwarte kunststof knijper ook van huis mee te nemen zo kom je onderweg  niet voor vervelende situaties  te staan.
Daarom bieden we de oplaadknijper nu als losse accessoires aan.

Garantie op de oplaadknijper

Het plaatsen van de knijper op de schijf moet met enig gevoel gedaan worden anders zitten de pinnetjes niet goed op de twee oplaadpunten van de schijf en laad de schijf niet op.

Let op: de klem past maar  op een manier (zie tekening)

 


 

 

 

xp-deus-schijfklem

Wanneer de oplader in het stopcontact zit en de knijper op de juiste manier op de schijf wordt gezet is niet meteen te zien of de schijf wordt opgeladen. Als de knijper er goed op zit reageert de schijf na een paar seconden, het lampje op de schijf licht op en blijft branden. Helaas komt het voor, dat door ongeduld of onhandig plaatsen en wrikken er een oplaadpinnetje van de oplaadknijper afbreekt, waardoor je de schijf niet meer kunt opladen.

Valt dit onder de garantie of niet, dat kan een discussiepunt zijn. In samenwerking met de importeur van XP heeft Zuid Holland Metaaldetectors de volgende oplossing bedacht. Wanneer de Deus minder dan 2 jaar oud is (serienummer toevoegen) wordt de oplaadknijper kostenloos vervangen. De voorwaarde is wel dat de oplaadknijper die stuk is wordt ingeleverd bij de dealer. Eventuele portokosten zijn voor de klant, net als bij andere reparatie zendingen.

 

Prijs is 12,50 Euro.

Verzendkosten 1,80 Euro.

Op werkdagen tot vrijdag, de volgende morgen in huis.

 

 

 

.

 

 

 

 

.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen