• XP GOLD MAXX POWER
  • XP GOLD MAXX POWER

€795,00

Incl. btw
Artikelnummer: XM 1296
Product title: GOLD MAXX POWER
Merk: XP

De XP Gold Maxx Power metaaldetector wordt samen met de XP Deus het meest verkocht. Door zijn hoge gevoeligheid en enorm dieptebereik wordt dit model zeer gewaardeerd door de meest ervaren zoekers in de wereld.

XP is ijzersterk in analoge (knoppen en schakelaars) detectors. Echte no-nonsens detectors, in de eerste plaats gemaakt voor de Europese zoeker die vooral op akkers en oude bewoningsgrond zoeken. Door te sterk te discrimineren (zo typisch voor Amerikaanse detectors) missen veel zoekers ongewild de mooiste (goud) vondsten.

Dit kan je bij de Gold Maxx Power niet overkomen! De Gold Maxx Power werkt op een relatief hoge frequentie (17 kHZ) waardoor de gevoeligheid voor de kleinste muntjes en voorwerpen supergoed is. De standaard 22,5 cm Dubbel D (Wide scan) schijf die er onder zit zorgt voor stabiliteit en dat je op dieper niveau meer grond afzoekt.

 

Gold Maxx-Power

XP is het jongste detectormerk in de wereld die het gelukt is werkelijk door te breken. Het is een Frans merk, geboren in de buurt van Toulouse, het Silicon Valley van Frankrijk, met zeer hoogwaardige Electronica. Hoewel de bediening van hun detectoren analoog is (met knoppen) is de werking van wereldniveau en behoren ze tot de top 4 van detectormerken in de wereld. Ook de kwaliteit van hun detectoren is van grote klasse.

Maar het belangrijkste is het, dat deze detectorbouwer meer dan zijn Amerikaanse collega's rekening heeft gehouden met de speciale wensen en belangen van de Europese zoeker. Op de beste zoekplaatsen in heel Europa zijn in tegenstelling tot Amerika en Australie namelijk Romeinse en Middeleeuwse munten en voorwerpen te vinden die heel dun en klein en moeilijk te detecteren zijn. Helaas ligt juist op die velden ook nog eens veel ijzer wat de zoeker niet wil opgraven omdat dit te veel tijd in beslag neemt (10 x meer tijd!).

Dat zijn moeilijke omstandigheden waar de Amerikaanse fabrikanten eigenlijk nooit rekening mee houden. XP heeft zijn techniek aan die moeilijkheden aangepast en met name in de G-Maxx II en de Gold Maxx Power verwerkt. Deze twee meest verkochte detectors van XP kunnen ijzer uitschakelen en toch zeer dicht bijgelegen goede voorwerpen detecteren op een manier die andere merken niet kunnen. (ervaren zoekers die XP kennen kunnen je dit bevestigen)

Speciale mogelijkheden: frequentie schakelaar, deze dient om storing, bijvoorbeeld van een andere detector of een zendmast uit te schakelen. Een speciale Silencer om rustiger te kunnen zoeken.

Grondbalans om de detector in balans te brengen met de grond, waardoor minder storing optreedt en meer dieptebereik wordt verkregen.

goldmaxx-power-conntrolbox

 

 

SPECIFICATIES

Soort detector: Motion detector
Werkfrequentie: 17,43 kHz. en 17,56 kHz.
Bijgeleverde verwisselbare zoekschijf: 22,5 cm Dubbel D
Gewicht: 1500 gram
Lengte: Instelbaar van 98 tot 141 cm
Voeding: 8x AA Alkaline baterijen 1,5 Volt
Batterijduur 50 A 70 uur.
Plaatsbepaling: Nee
Diepte-indicatie: Nee
Basistoon: Nee
Geluid: Interne speaker en hoofdtelefoon
Geluidsvolume: Niet instelbaar
Toon: 2 tonig
Discriminatie: Handmatig
Gevoeligheid: Handmatig
Grondbalans: Handmatig
Waterdichte zoekschijf: Ja

 

 

WORDT GELEVERD MET

Beschermkap
Zoekschijf 22,5 cm Dubbel D
Ingebouwde transmitter (voor een draadloze hoofdtelefoon WS-1 of de WS-3)
Heuptas (welke gelijktijdig dienst kan doen als regenhoes)
XP-hoofdtelefoon mini.

Gratis Coinpad zoekers opberg doosje.
Handleiding: Nederlands en Engels
Garantie: 5 jaar.

Prijs: € 795,00,- incl.

 

 

 

OPTIES

XZ1772 Schijf XP 21x25 concentrisch
XZ1431 Schijf XP 11x24 elliptisch
XZ1429 Schijf XP 27 cm Dubbel D
XZ1470 Schijf XP 30x36 Dubbel D

  • XZ1433 schijf XP 38x45 Dubbel D
0 sterren op basis van 0 beoordelingen