• XP Deus V 5.2.1 NL. Metaaldetector 22 WS-5 draadloos.
Metaaldetector

€749,00

Incl. btw
Artikelnummer: sn/ nr 062438
Product title: Deus V 5.2.1 NL. Metaaldetector 22 WS-5 draadloos.
Merk: XP

XP Deus NL 5.2.1 NL METAALDETECTOR MET WS-5 EN 22CM ZOEKSCHIJF

De XP Deus Lite NL 5.2.1 is dezelfde metaaldetector als de XP Deus, maar wordt geleverd zonder huis en is daarmee € 600,00 goedkoper dan de komplete Deus. De basisbediening van de Lite zit op de draadloze hoofdtelefoon. Let op: De Deus software is alleen te upgraden met behulp van een detector huis (remote).

De XP Deus behoort tot de absolute wereldtop. 
De fabrikant heeft zo veel vertrouwen in deze nieuwste metaaldetector, dat deze kosten noch moeite heeft gespaard om van de Deus in alle opzichten een topproduct te maken. Behalve dat er aan de vormgeving evenveel aandacht besteed lijkt als aan een Ferrari, is de Deus volgestouwd met de allernieuwste technieken. Zo is de Deus de eerste metaaldetector ooit zonder  zoekschijfkabel!  Dat scheelt in gewicht en in kabelbreuken, die zullen nooit meer voorkomen bij dit model.

 

Ook zijn de allernieuwste krachtige mini oplaadbatterijen die er in de wereld te krijgen zijn, toegepast (zowel de schijf, de koptelefoon als het huis zijn ervan voorzien).

De schijf communiceert draadloos met de hoofdtelefoon en het huis. Het display is Nederlandstalig evenals de handleiding, waardoor de Deus zelfs geschikt is voor beginners. De detector biedt 4 zoekfrequenties naar keuze. Hoge frequenties zijn gevoeliger voor zeer kleine voorwerpen en lage frequenties gaan  dieper wanneer de metalen voorwerpen groter zijn dan een munt. Dieptebereik is mede hierdoor absoluut top. In tegenstelling tot zijn Australische tegenhanger (E-Trac en de CTX 3030) zendt de Deus slechts een frequentie tegelijk in de grond.

Dat heeft voor- en nadelen. Het voordeel is, dat de reactiesnelheid niet benadeeld wordt. Bij de Deus is de reactiesnelheid dan ook in te stellen. Op Deus Fast stand is er geen detector die sneller en korter reageert dan deze ‘’Franse zoek Ferrari’’. Dat heeft met name een groot voordeel op zoekterreinen waar veel ijzer ligt. Camouflage van munten en andere goede voorwerpen door nabij liggend ijzer is daardoor minimaal.

Draadloze koptelefoon met keuzetoetsen wordt bijgeleverd. Zoals gezegd is de Deus superlicht, de detector weegt nog geen 1000 gram. De steelverbinding is binnen 3 seconden geheel in te schuiven tot een klein pakketje. Oplaad set en beschermkap zijn bij de prijs inbegrepen.

 


 

PECIFICATIES

Soort detector: Motion detector (ook non- motion standen)
Bijgeleverde verwisselbare zoekschijf: 22,5 cm DD (Wide scan)
Werkfrequentie: 4, 8, 12, 18, Tot 85  kHz
Gewicht: 800 gram
Lengte: Instelbaar van 92 tot 136 cm
Voeding: Lithium ion 
Batterijduur: Zoekschijf 15 uur , bedieningspaneel en hoofdtelefoon 27 uur
Plaatsbepaling: Ja
Diepte-indicatie: Ja
Basistoon: Ja
Geluid: Interne speaker en hoofdtelefoon
Geluidsvolume: Instelbaar
Toon: Multitoon
Discriminatie: Handmatig en automatisch
Gevoeligheid: Handmatig en automatisch
Grondbalans: Handmatig en automatisch
Geschikt voor zoeken op zoutwaterstranden: Ja
Waterdichte zoekschijf: Ja


 

EXTRA SPECIFICATIES

Volledig draadloze detector
USB connectie pc, Windows
IAR (discriminatie goudvelden)
Notch (wegfilteren van een voorwerp met een geleidingswaarde, bijvoorbeeld bier dopjes)
Ground Notch (het uitfilteren van een specifieke grondbalans-stand, bijvoorbeeld voor het zoeken naar ‘’Hot Rocks’’, ijzertijd ceramiek, middeleeuwse kloostermoppen en steenmeteorieten)
Programma’s die vergelijkbaar zijn met andere XP detectoren (Basic 1,Gold Maxx Power, Deus Fast, Pitch, G-Maxx, Relic, Wet Beach, Dry Beach, Basic 2 en Gold Field)


WORDT GELEVERD MET

Beschermkap
Zoekschijf 22,5 cm Dubbel DD
Hoofdtelefoon WS-5
Oplader.
Oplaadknijper
Schroeven set.

 

Prijs is totaal 749,00 Euro.

 


Handleiding: Nederlands en Engels
Garantie: 5 jaar.

Bestellingen voor België per post: kan ook,

 

Let op aankoop XP Deus uit het buitenland kan niet voorzien worden van de Ned. software.

 

Joop Zwetsloot

 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen