• XP Deus ONDERWATER ANTENNE 250 CM

€30,00

Incl. btw
Artikelnummer: XD 1792
Product title: Deus ONDERWATER ANTENNE 250 CM
Merk: XP

xp deus ONDERWATER ANTENNE 250 CM

GEBRUIK DE XP DEUS OOK ONDERWATER!

Omdat de XP Deus  metaaldetector buitengewoon gevoelig is en op een hoge frequentie gezet kan worden is deze zeer geschikt om naar dun (ketting) goud in zwemwater te zoeken

Met de inhoud van dit pakketje kun je op een professionele manier een kabeltje aanleggen tussen de zoekschijf van de metaaldetector en het huis, zodat je met de Deus toch in (zwem)water kunt gaan zoeken.

De inhoud is door XP samengesteld en gefabriceerd. Zelf een kabeltje maken kan ook, maar dit is net zo makkelijk en het werkt perfect. (wanneer je zonder kabeltje met de Deus zoekschijf in het water loopt verliest het draadloze signaal zich in het water en verliest het huis contact met de schijf).

Voor waadzoeken waarbij de detector niet dieper als het huis in het water komt is de 250 cm kabel voldoende. Voor zoeken in dieper water of duiken is er de 250cm kabel. Het huis wordt dan in een waterdichte hoes gestopt, waar de lange kabel aan bevestigd wordt. De waterdichte hoes kan om de nek of in een duikpak gedragen worden.
 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen