• Teknetics PRO metaaldetector 11 DD schotel Starters pakket hoesje
  • Teknetics PRO metaaldetector 11 DD schotel Starters pakket hoesje
  • Teknetics PRO metaaldetector 11 DD schotel Starters pakket hoesje
Metaaldetector

€279,00

Incl. btw
Artikelnummer: Eurotek Pro Nr. 0614540615
Product title: PRO metaaldetector 11 DD schotel Starters pakket hoesje
Merk: Teknetics

Teknetics Pro 

De nieuwe Teknetics  Pro is een detector speciaal ontworpen voor de Europese grondomstandigheden.

Een metaaldetector van zeer hoogwaardige kwaliteit met een perfecte prijs- kwaliteitsverhouding.

De Teknetics serie zal tot de topklasse in het beginnerssegment behoren en de eerste serieuze concurrent zijn van de Garrett Ace serie.

De Pro is een zeer eenvoudig te bedienen metaaldetector welke u vrijwel direct zult begrijpen, u bedient de metaaldetector met slechts vijf toetsen, eigenlijk kunt u de metaaldetector aanzetten en direct starten!
Numerieke voorwerpidentificatie (1 - 99)

De metaaldetector beschikt over een numerieke voorwerpidentificatie (1-99), zodra de metaaldetector een object detecteert verschijnt er een nummer in het midden van het display, elk nummer staat voor een metaalsoort / objectsoort., zo kunt u objecten leren identificeren (herkennen).

Daarnaast beschikt de Pro over 3x audio toonhoogte voorwerpidentificatie, de metaaldetector geeft dan verschillende audio tonen voor de verschillende metaalsoorten.

Discriminatie
U kunt de gevoeligheid (diepte) zelf bijstellen, net als de discriminatie (mogelijkheid tot het discrimineren van ongewenste objecten zoals spijkers en bierdoppen).

Waterdichte zoekspoel:
De Teknetics Pro beschikt over een waterdichte zoekspoel en steel, alleen het display is niet waterdicht. U kunt de Teknetics Pro dus wel gebruiken in ondiep water, zolang het display maar niet nat wordt. Ook tijdens een regenbui dient u uw display te beschermen met een display cover.

Reactiesnelheid
Deze metaaldetector blinkt vooral uit in haar perfecte dieptebereik en haar snelle reactiesnelheid (herstelsnelheid) dit laatste is vooral van belang indien er meerdere voorwerpen direct naast elkaar liggen de meeste metaaldetectors geven u dan slechts 1 signaal u zult bij de Pro merken dat deze u laat horen en zien dat het om meerdere objecten gaat. 
Gezien de Pro ook over toonidentificatie beschikt, hoort u ook verschillende audio toonhoogtes voor de verschillende metalen (bijvoorbeeld goud heeft een andere toon dan ijzer).

Dieptebereik
Het dieptebereik van de Teknetics Pro is uitstekend te noemen, en net als voor alle andere metaaldetectors geldt het principe dat het dieptebereik altijd afhankelijk is van het formaat van het object hoe groter een object is, hoe dieper de Teknetics  Pro het object kan detecteren.

Daarnaast kunnen andere factoren een rol spelen bij het dieptebereik zoals de grondomstandigheden, de materiaalsoort etc.

Over het algemeen kunnen we stellen dat de Teknetics Pro een object ter grootte van een enkele munt op een diepte van 30-35 cm kan detecteren, en grote objecten tot maximaal 2 meter diepte.

Verschillen tussen de Teknetics Eurotek en de Teknetics Eurotek Pro

De Teknetics Pro heeft een pinpointfunctie. Dit is een hulpmiddel voor het exact lokaliseren van objecten, u kunt hierdoor de plaats van het object beter bepalen en zult minder werk hebben met het opgraven van het object, de Teknetics Eurotek heeft geen pinpointfunctie
De Teknetics Pro zoekt dieper dan de Teknetics Eurotek ook is de diepte aflezing op het display anders de Teknetics Eurotek heeft een diepte aflezing op het display in 3 segmenten, bij de Pro is deze indeling in 5 segmenten.
De Teknetics Eurotek en de Pro beschikken beide over een audiotoon voorwerpidentificatie. (U hoort verschillende audio tonen voor de verschillende metaalsoorten). De Teknetics Eurotek beschikt over 2 verschillende audiotonen en de Pro  over 3 verschillende audiotonen. Hierdoor is het onderscheid nog duidelijker
te horen.
De Teknetics Eurotek heeft slechts 3 Menu druktoetsen en de Teknetics  Pro 5 druktoetsen en hierdoor iets uitgebreidere instelmogelijkheden.
Specificaties:

Turn-on-and-go principe
5 bedieningstoetsen      
Motion discriminatie zoekstand
Instelbare discriminatie
Instelbare volume
Instelbare gevoeligheid (diepte)
Zeer snelle herstelsnelheid (Recovery speed)
Audiotoon voorwerpidentificatie in 3 tonen.
Diepte indicator in 5 segmenten afleesbaar op display
Pinpointfunctie (met diepte indicator)
20 cm. Concentrische waterbestendige open zoekspoel
Groot duidelijk LCD display   
Verstelbare steellengte  
Lichtgewicht
1x 9V batterij ( levensduur ongeveer 25 uren)
Batterij indicator afleesbaar op het display     
7,81kHz zoekfrequentie
6,3 mm (1,4 inch) hoofdtelefoonaansluiting
 Leveringsomvang:

Word geleverd met 

 

1x 9 volt Alkaline batterijen.
Hoofdtelefoon met volumeregeling.
Beschermhoesje voor display a:12,00 euro.
Klein kunststof schepje.
Opberg draagtas.
Plus zoektips. 

 

 

Prijs 279,00 Euro.

5 jaar garantie.

 

 

 

 

.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen