• Teknetics Delta 4000 met gratis starterspakket.
metaaldetector

€399,00

Incl. btw
Artikelnummer: TD4000
Product title: Delta 4000 met gratis starterspakket.
Merk: Teknetics

Een zeer goede middenklasser. De detector is gemaakt van hoge kwaliteit aluminium, waardoor deze extreem licht is, maar zeer robuust. Wat een belangrijk verschil maakt met de lagere klassen is de numerieke voorwerpaanduiding, waarbij het getoonde nummer het type metaal aanduidt.

Wat kenmerkend is voor deze detector is dat, met slechts een enkele 9 Volt batterij, een extreme diepte van 30cm+ bereikt wordt. Ook geeft de Delta de diepte waarop een voorweigt

 

zeer accuraat aan.

 

De detector is zeer gemakkelijk te bedienen en werkt zeer intuitief.
De detector kan ingesteld worden op de "alle metalen" of "discriminatie" zoekmodus, waarbij de eerste stand uiteraard op alle metalen reageert en de tweede door u ingestelde metalen kan negeren.
Wat wederom bijzonder en zeer functioneel is, is dat tijdens de "alle metalen" stand toch de numerieke identificatie wordt getoond.
Daarnaast zijn binnen het menu de gevoeligheid en het volume in te stellen en heeft de detector de mogelijkheid een bepaald metaalgebied uit te schakelen, waarin u niet geinteresseerd bent.
De detector heeft een 3 tonige audiodiscriminatie, waarbij een ijzerhoudend voorwerp wordt aangeduid met een lage toon, goed geleidende voorwerpen met een midden toon en sterk geleidende metalen met een hoge toon worden aangeduid.
Uiteraard heeft de detector de mogelijkheid tot "pinpointen", waarbij de detector verandert in een non-motion detector om zo de exacte plaats van het voorwerp te bepalen om niet onnodig veel te graven. Kortom een detector van robuuste en zeer hoge kwaliteit met extreme prestaties die gemakkelijk te bedienen is, voor een erg mooie prijs.
Wordt geleverd inclusief hoofdtelefoon, 9 volt batterij, Nederlandse gebruiksaanwijzing en 5 jaar garantie.Technische Specificaties


- 2-cijferige Target ID system
- Voorgeprogrammeerde grondbalans
- 5-level diepte uitlezing
- Discriminatie mogelijkheid
- 3 zoekmodi- 3 tonen in discriminatie modus
- Categoriediscriminatie
- Volledige static pinpointing
- Instelbare gevoeligheid
- 20 cm zoekschijf
- Batterijindicatie
- Intuitief menu
- Overload alarm
- Batterij: 1 batterij 9V
- 5 jaar garantie

0 sterren op basis van 0 beoordelingen