Delen
Occasion XP DEUS met 28cm schijf en WS4 Occasion XP DEUS met 28cm schijf en WS4 Occasion XP DEUS met 28cm schijf en WS4 Occasion XP DEUS met 28cm schijf en WS4 Occasion XP DEUS met 28cm schijf en WS4
Occasion XP DEUS met 28cm schijf en WS4

Occasion XP DEUS met 28cm schijf en WS4

Deze occasion is te vinden in de vestiging in Hippolytushoef.

De detector komt met een half jaar schriftelijke garantie.

Of vanaf € 14,62 per maand
€ 695,00
Artikelcode: 11202018
Online beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
11202018

XP DĒUS
Als we praten over een revolutionaire metaaldetector dan kan dat eigenlijk maar één zijn!
Juist: De XP DĒUS! Vanaf het moment dat de eerste foto’s op internet verschenen, kwamen de bestellingen achter elkaar binnen. Er waren al 23 bestellingen voordat de eerste XP’s DĒUS binnen kwamen. Dit hadden we nog niet eerder meegemaakt. Waarom is de XP DĒUS nu zo revolutionair?
Allereerst door de techniek. Zowel de zoekschijf als de bedieningskast als de hoofdtelefoon zijn allemaal volledig draadloos. Super om te voelen en om mee te werken. Daarnaast is de XP DĒUS superlicht, op de Tesoro Compadre met 15cm zoekschijf na, de lichtste A-merk metaaldetector die op de markt is. Uniek is ook de Nederlandstalige tekst in het menu van de XP DĒUS, heel praktisch maar ook handig voor iedereen die wat moeite heeft met zijn of haar Engels. Eventueel is de XP DĒUS ook (op bestelling) Engelstalig verkrijgbaar. Met de XP DĒUS X35 kan worden gekozen voor het zoeken in 5 verschillende hoofd-frequenties welke te fine-tunen zijn in 7 stapjes nml.: 3,7 tot 4,4 kHz, 7,1 tot 8,4 kHz, 10,5 tot 12,4 kHz, 15,2 tot 17,8 kHz, 23,5 tot 27,7 kHz. De XP DĒUS beschikt over 10 basis programma’s: 1. Basic 1, 2. GM Power, 3. DĒUS Fast, 4. Pitch, 5. G-Maxx, 6. Diep, 7. Wet beach, 8. Dry beach, 9. Hot en 10. Gold Field.

Er kan heel snel en eenvoudig een extra schijf worden “gekoppeld”.
Net als bij de G-Maxx2 en GoldMaxx Power kan het “ijzer volume” worden gedempd. Bij de XP DĒUS is de reactie snelheid instelbaar. Hoe hoger de reactie snelheid hoe beter de XP DĒUS in staat is naast elkaar liggende objecten apart te detecteren.

Op de display van de XP DĒUS is o.a. de ingestelde grond mineralisatie waarde en de actuele waarde van de grond mineralisatie af te lezen, de digitale en analoge geleidingswaarde van het gedetecteerde object, het ingestelde programma waarmee gezocht wordt, de conditie van de Lithium accu van het bedieningsunit / remote controle en die van de zoekschijf, de ingestelde tijd en de ingestelde frequentie waarmee gezocht wordt.

Het is overigens ook mogelijk om alleen met de hoofdtelefoon te zoeken. De hoofdtelefoon houdt de instellingen vast die in de remote controle gedaan zijn. In de bedieningspaneel dat zich aan de hoofdtelefoon bevindt kunnen ook nog instellingen worden gedaan maar niet zo uitgebreid als op het bedieningspaneel.

Tenslotte nog een unieke verrassing: Als u besluit om uw XP DĒUS uit te breiden met een 28cm of 28x34cm DD zoekschijf en uw schaft nog een extra detectorsteel aan (origineel of een aluminium of carbon Anderson steel) beschikt u ineens over twee stuks XP DĒUS!
De hoofdtelefoon koppelt u dan met de kleine zoekschijf en de grote met de bedienings unit.

Met volle Lipo accu’s kunt u ca. 27 uur met de hoofdtelefoon en bedieningsunit zoeken en ca. 15 uur met de zoekschijf.

Door deze eigenschappen is de XP DĒUS een echte professionele allround detector.
Veel gebruikers groepen zijn zeer enthousiast over deze XP topper. Ook de archeologische XP DĒUS gebruikers zijn super tevreden over deze superlichte alleskunner!

Categorie / Doelgroep:
– Professionals.

Toepassing:
– Allround toepasbaar.
– Grote akkers.
– Minder grote zoekterreinen.
– Uitstekend op het zoute strand.
– Stort en vervuilde grond.
– Perfect toepasbaar voor archeologische werkzaamheden.

Specificaties:
Gewicht: 981 gram voor de compete steel + schijf, de bedieningsunit weegt 97 gram.
Steel: 3 – delig, volledig inschuifbaar.
Kortste / langste lengte: 90 – 133 cm
Voeding: Zowel de zoekschijf als de bedieningsunit en de hoofdtelefoon zijn voorzien van LiPo (Lithiumpolymeer) accu’s.
Frequentie: 4,0 kHz, 7,8 kHz, 11,8 kHz, 17,7 kHz, apart instelbaar.
Zoekschijf: 28cm DD.
Standaard geleverd met: Draadloze WS4 hoofdtelefoon, NL V.5 handleiding, riemtasje voor de bedieningsunit, lader + verloopsnoer, USB snoertje en beschermkap.


Constructie:
– Volledig draadloze detector.

Technisch:
– Spectaculaire motion detector met standaard DD of widescan zoekschijf.

Gebruiker:
– Deze detector behoort tot de absolute top.

Onze mening:
Wat een prachtig product! Wat een geweldig bedrijf (XP Frankrijkl)! Inmiddels is de XP DĒUS helemaal door ontwikkeld: De armsteun is breder en sterker geworden, de handgreep dikker en iets langer, de koppelingen zijn nu sterk, de software is geupdate naar versie 5.2. Helemaal Nederlands talig geprogrammeerd en ga zo maar door! De XP DĒUS is een echte aanrader voor de prof!

Schrijf je eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan

Meer producten van dit merk

 1. XP ADX 150
  Rating:
  0%
  € 409,00
 2. XP G-Maxx II
  Rating:
  0%
  € 679,00
 3. XP G-Maxx II met 27cm schijf
  Rating:
  0%
  € 725,00
 4. XP GoldMaxx Power
  Rating:
  0%
  € 779,00