Accessoires

Metaaldetectoruitrusting

Met de aankoop van een metaaldetector alleen bent u er nog niet. Een beschermhoes, beschermkap, hoofdtelefoon en een goede schep zijn de eerst benodigde accessoires. Daarna kunt u uw metaaldetectoruitrusting nog veel verder uitbreiden. Bij Detectiespecialist D.J. Laan in Hippolytushoef kunt u voor allerlei accessoires terecht. Veel plezier gewenst!
Aflopend sorteren

Items 1-20 van 610

per pagina
 1. Accu t.b.v. Minelab EQUINOX
  Rating:
  0%
  € 46,50
 2. Accu t.b.v. XP
  Rating:
  0%
  € 35,00
 3. Adapter kabel jack 3,5mm t.b.v. XP DĒUS II
  Rating:
  0%
  € 14,95
 4. Anderson armsteun t.b.v. Minelab E-TRAC etc.
  Rating:
  0%
  € 39,50
 5. Anderson armsteun universeel
  Rating:
  0%
  € 39,50
 6. Anderson borstriem t.b.v. Minelab Excalibur
  Rating:
  0%
  € 57,50
Aflopend sorteren

Items 1-20 van 610

per pagina

Metaaldetectoraccessoires

Het avontuur begint op het moment dat u uw metaaldetector aanschaft. Echter, met alleen een metaaldetector bent u er nog niet. Belangrijk is om ook een goede metaaldetectorschep te hebben, zodat u uw vondsten kunt opgraven. Daarnaast is het ook aan te raden andere accessoires aan te schaffen om u metaaldetectoruitrusting compleet te maken. Denk hierbij onder andere aan een beschermhoes en kap voor uw metaaldetector, maar ook een metaaldetectortas voor uw metaaldetectoraccessoires en toebehoren in op te bergen. Zo heeft u altijd uw benodigdheden binnen handbereik.

Een hooftelefoon raden we u ook zeker aan

Daarnaast raden wij het gebruik van een hoofdtelefoon zeker aan, aangezien een goede hoofdtelefoon zelfs de zwakste en kleinste signalen weet over te brengen. Dit komt uw zoektocht naar mooie vondsten dus zeker ten goede! En zo zijn er natuurlijk nog vele andere accessoires. Mocht u meer willen weten over de ideale metaaldetectoruitrusting, kom dan gerust eens langs bij ons in de winkel in Hippolytushoef.

Plaats een bestelling in onze webshop

Een bestelling plaatst u gemakkelijk in onze webshop. Bovendien profiteert u bij ons van 24 uurslevering. Mocht u advies willen, dan bent u welkom in onze winkel in Hippolytushoef of neemt u contact met ons op via +31 (0) 227-593286 of via info@djlaan.nl.

Ook interessant:

Metaaldetectorschep | Onderwatermetaaldetector | Metaaldetector vergelijken