• Minelab GPZ - 7000 Gouddetector Minelab
  • Minelab GPZ - 7000 Gouddetector Minelab
  • Minelab GPZ - 7000 Gouddetector Minelab
  • Minelab GPZ - 7000 Gouddetector Minelab
Gold zoeker Minelab

€8.499,00

Incl. btw
Product title: GPZ - 7000 Gouddetector Minelab
Merk: Minelab

De beste Gouddetectors ter wereld. De reeks uitgebrachte gouddectors is bijna eindeloos. Ze worden met groot succes op de goudvelden van de wereld gebruikt. (Australië, Californië, Alaska, Suriname en Guinee).

Tot voor kort waren de GPX 4800 en de GPX 5000 de laatste in de serie. Minelab heeft flink aan de behuizing gesleuteld en is er in geslaagd zijn nieuwste model de GPZ-7000 in het huis van de populaire CTX3030 te bouwen.

Dat betekend een flinke afname van het gewicht en komt de hanteerbaarheid dus enorm ten goede. Minelab claimt dat deze detector tot 40% groter dieptebereik heeft dan zijn voorgangers. Dit zou zeker de flinke prijs rechtvaardigen, want hier kun je twee GPX5000 voor aanschaffen.

We zijn als Nederlandse importeur zelf niet in staat deze op de goudvelden te testen, maar we zijn benieuwd naar de ervaringen van de goudzoekers die ermee gaan zoeken. (levertijd 2 tot 3 dagen). Garantietermijn: 3 jaar

 

 

This exciting detector has many versatile features and new technologies, including wireless audio, integrated GPS and a weatherproof platform.

With extreme depth capability and maximum gold sensitivity, the innovative GPZ 7000 takes gold detecting to a new level of performance. This exciting detector has many versatile features and new technologies including wireless audio, integrated GPS and a weatherproof platform. With easy page navigation for

 

 

Wat moet ik doen als de betaling voor België niet lukt.

Bestellingen voor België per post,

Stuur ons een mailtje met je adres naar ons door, en met het bestelde product.

U krijg zo spoedig een mailtje terug met daarin een factuur nr. en de bank gegevens van ons.

 

Joop Zwetsloot.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen