• Makro Nokta Actie uitverkoop Racer 1 Pro metaaldetector pluspakket 2e schotel en starters pakket

€524,00

Incl. btw
Artikelnummer: serrie nr 90000339/03144
Product title: Actie uitverkoop Racer 1 Pro metaaldetector pluspakket 2e schotel en starters pakket
Merk: Makro Nokta

Makro Racer 1 Pro Actie uitverkoop 524,00 Euro

Racer Pro 1 Actie uitverkoop metaaldetector pluspakket ook met 2 de schotel, enzo.

 

Makro Speed Racer is de allernieuwste metaaldetector van Makro Detectors. Een flitsend design, vibratie, flash verlichting en de mogelijkheid om een bluetooth hoofdtelefoon aan te sluiten. Dit zijn slechts een paar van de hypermoderne snufjes van deze nieuwe Racer. 

Ook de techniek is verbluffend. Het reactievermogen en daarmee de herstelsnelheid is extreem snel, hierdoor zult u geen enkel object meer missen. Het dieptebereik is groter dan concurrende metaaldetectors in deze prijsklasse.

  

Digitale metaaldetector met voorwerp identificatie in nummers

De Makro Speed Racer is een digitale metaaldetector voorzien van een numerieke voorwerp identificatie aflezing. Zodra u een object detecteert verschijnt er een nummer in het midden van uw display. Aan de hand van dit nummer kunt u leren herkenen om welke metaalsoort of objectsoort het gaat. Bijvoorbeld nummer 30 is ijzer en nummer 50 goud. De numerieke voorwerpidentificatie van de Makro Racer is zeer nauwkeurig en loopt van 0 t/m 99. Deze metaaldetector weegt slechts 1,4 KG !

Voorwerp discriminatie in nummers

Ongewenste objecten kunt u eenvoudig uitsluiten van uw zoekproces. Ook deze voorwerp discriminatie werkt aan de hand van de nummers op de voorwerp identificatie. Zo kunt u bijvoorbeeld instellen dat U objecten met een voorwerp identificatie van nummer 30 of lager (klein ijzer) niet wenst te detecteren. Uw Racer zal dan geen signaal meer geven zodra deze, de ongewenste objecten detecteert. Discriminatie wordt vaak gebruikt om ongewenste objecten zoals spijkers en trekringen uit te kunnen schakelen.

Pinpointfunctie en diepte indicatie in centimeters

De Makro Racer detector beschikt over een ingebouwde pinpointfunctie waarmee u de exacte plaats van een object in de bodem kunt bepalen. Hierdoor heeft u minder graafwerk en zult u het object eerder kunnen opgraven. Ook beschikt de metaaldetector over een diepte indicator waarmee u de diepte van een object in de bodem kunt aflezen in centimeters nauwkeurig.

 


 

 

Mineralisatie niveau aflezing 

Op het display van de Racer kunt u eenvoudig het mineralisatie niveau van de bodem aflezen. Zo weet u of de bodem hoog gemineraliseerd is of niet. Hoog gemineraliseerde bodems zijn vaak moeilijke bodems voor metaaldetectoren. Bij een hoog mineralisatie niveau kunt u vaak niet het maximale resultaat / diepte bereiken met uw metaaldetector. De Makro Racer is ook uitermate geschikt voor hoog gemineraliseerde bodems en zal hier beter presteren dan vele andere detectoren.

Hoge reactie- en herstelsnelheid

De Makro Racer blinkt uit in haar reactie- en herstelsnelheid. Dit kan van groot belang zijn indien er meerdere objecten vlak naast elkaar liggen en u geen enkel object wenst te missen.  Vele metaaldetectors zullen vlak naast elkaar gelegen objecten (binnen enkele  centimeters afstand) aangeven als 1 object waardoor u niet door zult hebben dat er meerdere objecten liggen, hierdoor kunt u objecten missen. Met de Makro Racer zult u geen enkel object missen, gezien de supersnelle reactie- en hersteltijd.

 

 Vibratie en metaalsoortonderscheiding in auditotonen
De Makro Racer beschikt over de mogelijkheid om audiotonen om te zetten in vibratie. In gebieden waar u moeilijk kunt horen en voor doven en slechthorenden is dit ideaal. Om de metaalsoorten (ijzer - goud - zilver etc) nog beter van elkaar te kunnen onderscheiden laat de Racer verschillende audiotonen horen voor de verschillende metaalsoorten. Dit is net als de numerieke voorwerp ID die u op uw display kunt aflezen een goed hulpmiddel om objecten te herkennen en / of van elkaar te onderscheiden.

 Flashlight verlichting
De Makro Racer metaaldetector beschikt over ingebouwde Flashlight verlichting welke u kunt inschakelen tijdens het zoeken in het donker. Dit kan ideaal zijn tijdens het zoeken op donkere locaties en in de avonduren. De ingebouwde Flashlight op de Makro Racer is zeer helder. De Racer beschikt ook over display verlichting.

 


 

4 zoekstanden
De Makro Racer beschikt over 4 zoekstanden, te weten:

- Alle metalen
- Twee audiotonen
- Drie audiotonen
- Strand

Automatische en handmatige grondbalans + groundtracking

Naast de automatische en de handmatige grondbalans beschikt de Makro Racer metaaldetector ook over "groundtracking".  Groundtracking houdt in dat de metaaldetector zich automatisch aanpast op het moment dat u een andere grondsoort betreed.  De groundtrack scant de bodem continue en past zichzelf hier steeds op aan. Deze functie stelt uw metaaldetector continue in op de meeste ideale grondbalans. Grountracking is iets anders dan een automatische grondbalans. Dit laatste betekend dat u de detector op een specifiek moment opdracht kunt geven om de grondbalans automatisch uit te voeren. Tijdens het zoekproces past deze zichzelf echter niet continue aan, aan de wijzigende bodemomstandigheden. Indien u gebruik maakt van Groundtrack heeft dit ook een positief effect op uw dieptebereik, welke continue op een hoog niveau zal blijven.

Frequentie schakelaar
De Racer beschikt over een frequentie schakelaar waarmee u eenvoudig van frequentie kunt wisselen. Dit kan nodig zijn indien er elektronica of andere metaaldetectoren in uw omgeving zijn die op dezelfde frequentie als u werken en u hier storing van ondervindt.

Batterijlevensduur
De Batterijlevensduur van de Racer bedraagt 25 tot 30 uren op slechts 4 stuks AA Alkaline batterijen (meegeleverd). U kunt er ook voor kiezen oplaadbare batterijen in de metaaldetector te plaatsen.

Technische Specificaties:
Techniek: VLF
Zoekfrequentie: 14 kHz
Audiotonen: 5x 
Zoekstanden: 4x (alle metalen, 2 tonen, 3 tonen en strand)
Grondbalans: automatisch, handmatig, grondtrack
Pinpoint: ja
Frequentieschakelaar: ja
Vibratie: ja
Gevoeligheid instelling (sensitivity):  01 - 99
Numerieke Voorwerpidentificattie: 01 - 99
Standaard zoekspoel: 29 cm x 18,5 cm DD ( 11 x 7 inch)
Gewicht: 1,4 kg inclusief zoekspoel en batterijen
Lengte: instelbaar van 120 cm t/m 140 cm ( 47" - 55")
Batterijen: 4 x AA Alkaline
Garantie: 2 jaar 


 

De inhoud van het  pro pakket bevat: de RC29 DD zoekspoel (29 cm x 18,5 cm), de RC13 DD zoekspoel (13 cm x 12 cm), 2 x zoekspoelbeschermers, Backpack draagtas, hoofdtelefoon, vondstentas, regenhoes, 4 x AA oplaadbare batterijen, oplader, autolader, makro pet, makro t-shirt, handleiding en garantie certificaat. 

 
 

Racer 1 Pro Actie uitverkoop metaaldetector pluspakket ook met 2 de schotel.

 

Prijs 524,00 Euro

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen